Gearriveerd!! + foto`s - Reisverslag uit Lelydorp, Suriname van Nicky Steunebrink - WaarBenJij.nu Gearriveerd!! + foto`s - Reisverslag uit Lelydorp, Suriname van Nicky Steunebrink - WaarBenJij.nu

Gearriveerd!! + foto`s

Blijf op de hoogte en volg Nicky

04 September 2005 | Suriname, Lelydorp

Hallo lieve mensen,

Zo.. Eindelijk mijn eerste berichtje van hier! Ik heb een lange vlucht donderdag gehad doordat er een vertraging was van 2,5 uur wat betekende dat ik bijna 12 uur in het vliegtuig heb moeten zitten..
Verder gaat het goed met me! Suriname is echt een heel mooi land, ik woon in een mooi huis, met een nog mooier uitzicht en bij hele lieve mensen. Naast huis hebben we gezelschap van hagedisjes en kikkers, achter huis op het erf van de buurman staan koeien, kippen en krokodillen. Vanmorgen zijn we naar de kerk geweest en gister heb ik een uitstapje gemaakt naar Albina, een plaatsje aan de rivier aan de grens van Fans Guyana. Vanavond zijn we uit eten geweest en morgen ga ik naar Paramaribo. Ik hoop morgen even te msnen in een internetcafé..
Het lukt me niet om onderschrift bij de foto's te plaatsen, dus hier de uitleg:

Foto 1: Uitzicht uit het vliegtuig
Foto 2:Dit is het uitzicht vanuit mijn kamer aan de ene kant
Foto 3: Sereen en ik
Foto 4: Bootje aan de rivier bij ons uitstapje in Albina, aan de grens van Frans Guyana
Foto 5: hetzelfde als foto 4

Liefs en een dikke knuffel, Nicky

• 05 September 2005 - 10:42

Mem:

ha meissie, klinkt allemaal heel leuk, alleen die krokodillen, daar word ik niet blij van. Maar goed, ik heb je in Gods handen gelegd, nu ik je niet meer kan beschermen..... dus zal ik bidden dat die krokodillen erg trouw aan hun baasje zullen zijn en netjes op hun eigen gebied blijven :)
    Ik kijk uit naar de foto`s. Tûût , mem

• 05 September 2005 - 10:51

Kippie (tsjikke):

heeey lieve pop alles oke daaro in suriname!!
    het is hiero ook wel lekker weer hoor .
    ik heb ook wel leuke nieuwe kleren uit de kast van mijn zus gevonden :P
    zede week begind het turnen weer jesssss .
    ik ben al aan het afvallen zo dat ik straks missgien bij jinny in de koffer pas :P
    we gaan binnenkort wel even msnen
    hou heel veeel en miss je heel erg doie (K)(L) -xxxxxxx- tsjikke

• 06 September 2005 - 17:57

Bethelganger Uit Drachten.:

zo wat is sereen al een hele grote meid,hoe oud is ze nu?wat leuk dat jij het zo naar je zin daar hebt bij de familie andre.Doe ze nogmaals de hartelijke groeten,van Siebrig.Ook ben ik ontzettend blij dat je goed bent aangekomen.Gods beschermengelen gaan ook daar met jouw mee.

• 06 September 2005 - 20:17

Sebastiaan:

hey meis. vanaf nu ga ik volgen hoe je t hebt:) je gaat vast n toptijd hebben daar:D en je verdiend t! groetjes n oud schoolmaatje :P

• 10 September 2005 - 15:06

Aleida:

mooi hoor daar. de foto met je nieuwe zusje vind ik super!!!! Liefs en geniet er maar van.voor je het weet sta je hier weer in kikkerland.Liefs aleida

• 15 September 2005 - 19:00

Anneke Van Mierlo:

Hi Nicky,je mams heeft mij over jou verteld, ik bid voor jou en ook voor haar. Het doet me goed dat je Suriname een mooi land vindt. Ik ben daar geboren in 1957, mijn moeder woont er nog steeds.

Heb een mooie tijd daar en geniet ervan!! Suriname is een mooi en gezegend land, zoveel rassen, zoveel culturen, zoveel godsdiensten, daar zijn wij mekaars broeders en zusters en zijn er echt voor elkaar. Je zult het ook ervaren Nicky!!

Anneke van Mierlo
    (Ik werk bij Stichting Koinonia).